5 eenvoudige technieken voor Laserontharing


Bij dit laser ontharen geraken een haarzakjes vernietigd via warmte. De uitkomst is het daar soms een kort gemakkelijk pijnlijk idee is beleven. Na de laserbehandeling mag een huid enig roodheid vertonen en lichtwegend branderig aanvoelen. Meteen na dit ontharen wordt een huid gekoeld met koude kompressen.

Tevoren aan de behandeling is een koele gel aangebracht. Deze gel zorgt voor een goede geleiding en verspreiding met een vitaliteit op een huid, en ook heeft het tevens een verkoelende werking. Meteen mag er worden gestart betreffende laseren. Een Soprano Laser is met ons strijkende sporten aan uw huid verplaatst en in de tussentijd schiet de laser veel andere pulsen af.

* Zodra u dan ook ons verwijsbrief over uw arts heeft, met een diagnose overbeharing in dit gelaat en/of de hals, vervolgens kan u een behandelingen eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

Die passen makkelijk op de contouren betreffende je gebogen lijf. Veel jaar Philips onderzoek heeft wat afgeleverd dat zo eenvoudig en effectief is en er zeker uitspringt. En wanneer dat niet voldoende is, bestaan ze ook alsnog eens heel snel – vanaf 6,5 minuut teneinde jouw hele been te veven.

Een afmeting wegens het is plusminus twee cm². Het vervaardigd dit geoorloofd om accuraat te posten en perfect contact te oplopen op korte lastige gebieden, zoals je bovenlip.

Wanneer jouw een donkere ofwel blauwe huid hebt (Fitzpatrick huidtype V of VI), vervolgens zijn een meeste IPL-ontharingsapparaten ook niet betrouwbaar wegens je huid. Er bestaan doch ons zoveel keuzes.

Als je op deze plaats allen mee kan leven, dan is dit nu tijd teneinde te gluren welke lichaamsdelen jouw wilt veven.

Er kan zijn veel verdere donker meer info pigment in ons donkerdere huid, uiteraard een lichtenergie warmt een huid verder op. Dit veroorzaakt pijn en verwondingen. Daar kan zijn ons buitengewoon groot risico op huidreacties, zoals tijdelijke ofwel permanente verdonkering of verlichting van de huid, sterke roodheid, brandwonden en blaren.

Wanneer u zich aanmeldt vragen wij u dan ook teneinde persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens geraken aangewend teneinde de dienst uit te kunnen voeren.

Een Braun Silk vakman IPL kan zijn makkelijk en recht toe, recht met te gebruiken. Dit kan zijn een uitstekende afwisseling zodra jouw een simpele plug and play machine wilt beschikken over die dit werk vlug voltooid krijgt. We adviseren hem met vanwege veilige en simpel IPL-behandelingen thuis.

Bekijk nader Lees niet zo Maak direct een afspraak Wilt u meer weten over de opties? We lichten u dan ook met genoegen uitgebreid wegens tijdens ons gratis consult.

Een Soprano Accord omvat een aantal geneeskundig aangetoond technologieën en introduceert daarmee effectieve laserontharing.

*Zodra u dan ook ons verwijsbrief met uw arts heeft, met de diagnose overbeharing in het gelaat en/of de hals, vervolgens kunt u een behandelingen desgewenst vergoed oplopen via de zorgverzekeraar.

Vanwege een manier hoe laser en IPL-ontharing werkt, is dit perfect geschikt en betrouwbaar teneinde te gebruiken op lichtere huidskleuren. Het komt omdat de lichtenergie het getinte pigment in het haarzakje opwarmt en de lichte teint ook niet beschadigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *